Spoštovani pacienti!

V kolikor ste v zadnjih 14. dneh pred začetkom bolezni bili na Kitajskem ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom in imate povišano telesno temperaturo z znaki okužbe dihal (kašelj in/ali težko dihanje) oziroma sumite, da bi lahko bili okuženi s koronavirusom, NE ZAPUŠČAJTE VAŠEGA DOMA IN OD DOMA POKLIČITE VAŠEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA. ČE STE SLUČAJNO PRED ZDRAVSTVENIM DOMOM, PRED VSTOPOM V OBJEKT OBVEZNO POKLIČITE OSEBNEGA ZDRAVNIKA IN POČAKAJTE NA NADALJNJA NAVODILA ZDRAVSTVENEGA OSEBJA. ZA PREVOZ UPORABLJATE IZKLJUČNO OSEBNI AVTOMOBIL IN NE JAVIH PREVOZNIH SREDSTEV.

 

Brez predhodnega dovoljenja prosimo NE VSTOPAJTE v objekt!

Z upoštevanjem navodil boste pripomogli k preprečitvi širjenja okužbe na ostale paciente in zdravstveno osebje v objektu. Hvala za upoštevanje navodila.

ZGORNJESAVINJSKI ZD NAZARJE

ZARADI UKREPOV ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA OKUŽBE S KORONA VIRUSOM, SE OD 16.3. DALJE PREKINE DELO V VSEH ZOBNIH AMBULANTAH.
V NUJNIH PRIMERIH NAS LAHKO POKLIČETE V NAŠO AMBULANTO MED 9.00 IN 11.00 URO. )

PRAV TAKO SE DO NADALJNEGA PREKINE Z DELOM V VSEH SPECIALISTIČNIH AMBULANTAH IN FIZIOTERAPIJI.

HVALA ZA RAZUMEVANJE!

Na spodnji povezavi boste našli pogosta vprašanja in odgovore glede novega virusa:  https://www.nijz.si/sl/koronavirus-pogosta-vprasanja-in-odgovori

Objavljamo tudi priporočila za potnike: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/koronavirus_nasveti-za-potnike.pdf